Pizza cu ton (varianta mea)

Postat de simonacallas in Pizza
2 Mai 2014 | 9675 vizualizari

Pentru mine, “pizza al tonno” a însemnat – mulţi ani de zile – blat, ton, măsline, ceapă şi caşcaval. Aşa am văzut la pizzerie şi aşa am preparat-o şi eu în casă. De data aceasta, pentru că spiritele savante mă bântuie în continuare :), am decis să experimentez arome noi, şi am adăugat în această pizza mai multe ingrediente. Bogaţia de arome s-a revărsat peste papilele gustative ca un val cuceritor. Dacă vă plac toate aceste ingrediente, vă propun să le combinaţi, efectul e fantastic.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.05.2014, 16:42
Super faina!
la 02.05.2014, 17:16
Va multumesc mult
la 02.05.2014, 17:44
arata yuuum rau!
la 02.05.2014, 17:54
E frumoasa,dar s-o manance altii..
la 02.05.2014, 19:27
Faina!
la 02.05.2014, 21:20
Laura

Cleme, stiu ca tie nu-ti place

Rocsi
la 02.05.2014, 21:41
arata foarte bine! bravo, Simona!
la 02.05.2014, 21:52
Grazova de buna a iesit! si culoarea
la 03.05.2014, 06:58
Lidia

Dya
la 03.05.2014, 19:35
la 03.05.2014, 20:33
Miuta
la 05.05.2014, 12:24
Super faina
la 05.05.2014, 17:18
Multumesc, Mokuska

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking