Pizza cu ton (varianta mea)

Postat de simonacallas in Pizza
2 Mai 2014 | 9696 vizualizari

Pentru mine, “pizza al tonno” a însemnat – mulţi ani de zile – blat, ton, măsline, ceapă şi caşcaval. Aşa am văzut la pizzerie şi aşa am preparat-o şi eu în casă. De data aceasta, pentru că spiritele savante mă bântuie în continuare :), am decis să experimentez arome noi, şi am adăugat în această pizza mai multe ingrediente. Bogaţia de arome s-a revărsat peste papilele gustative ca un val cuceritor. Dacă vă plac toate aceste ingrediente, vă propun să le combinaţi, efectul e fantastic.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.05.2014, 11:21
arata incredibil!!! vreau si euuuuuuu
la 02.05.2014, 11:44
Pe mine pizza cu peste nu ma incanta...dar din minunatia asta chiar as gusta! Arata foarte apetisant!
la 02.05.2014, 11:46
ce culori frumoase..iar de gust,mmmm
la 02.05.2014, 11:47
mmmmm tonnnn ,ce pofta imi e
la 02.05.2014, 12:28
wow...minunata!!
la 02.05.2014, 13:19
la 02.05.2014, 13:25
de nota 10! Bravo!!
la 02.05.2014, 13:38
la 02.05.2014, 13:53
Va multumesc mult, tuturor
la 02.05.2014, 13:59
la 02.05.2014, 14:04
la 02.05.2014, 14:08
cititnd cu atentie reteta mi-am dat seama ca am uitat si la mine sa scriu de ceapa . Nu am facut cu ton, am sa incerc
la 02.05.2014, 14:25
pe gustul meu abia astept sa o fac si eu
la 02.05.2014, 15:11
Arata ca-n reviste!
la 02.05.2014, 16:11
super faina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking