Pizza cu vinete la gril

Postat de simona72 in Pizza
8 Apr 2015 | 3159 vizualizari
Pizza cu vinete la gril

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr faina
  • 1 lingura drojdie uscata
  • pentru umplutura:
  • 1-2 rosii(depinde de marimea lor)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras verde, rosu si portocaliu
  • 1 vanata
  • sare si piper proaspat macinat
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri ulei cu infuzie de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva felii de branza Camembert

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredietele au fost puse in cuva masinii in ordina scrisa la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul, l-am intins pe hartie de copt dandaui o forma rotunda apoi l-am pus in tava rotunda de pizza.

Pentru umplutura: am spalat legumele, am taiat ardeiul iute, ardeii grasi, rosiile in cubulete mici. Ceapa verde in rondele subtiri, iar vanata cu tot cu coaja, am taiat-o in felii. Am pudrat feliile de vanat cu sare si le-am lasat intr-o strecuratoare pentru 10 minute. Le-am trecut pe sub jet de apa apoi le-am uscat cu prosoape de hartie. Le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie gril. Am amestecat legumele taiate cubulete, am adaugat sare, piper si putin ulei infuzat cu busuioc. Am amestecat legumele si le-am pus pe blatul de pizza. Peste legume am pus feliile de vanata, am taiat cateva cubulete de branza Camembert si le-am pus deasupra, am mai stropit pizza cu ulei infuzat cu busuioc si am lasat-o in cuptorul caldut pentru 5-10 minute. Am copt pizza la 180 grade pentru 15 minute. Am servit-o calda cu sos de iaurt, usturoi si menta. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pizza cu blat de paine toast

Postat de AdrianUdrea

Pizza cu blat de paine toast

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii. Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin. Cascavalul se da prin razatoarea mare. Rosia se feliaza si ea. Intr-o tava(33/43 cm) se...

Citeste continuarea

Pizza cu sunca si chorizo

Postat de Dea_Dea

Pizza cu sunca si chorizo

Faina se pune in castron cu sarea si praful de copt. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza.  Sos : Apa cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2015, 17:28
Ce bunatate ai adus
la 08.04.2015, 17:35
interesanta varianta ta de pizza!!
la 08.04.2015, 17:38
O felie si la mine . am fost cuminte
la 08.04.2015, 17:53
Ma bucur daca va place!
la 08.04.2015, 18:51

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking