Pizza cu vinete la gril

Postat de simona72 in Pizza
8 Apr 2015 | 3149 vizualizari
Pizza cu vinete la gril

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 gr faina
  • 1 lingura drojdie uscata
  • pentru umplutura:
  • 1-2 rosii(depinde de marimea lor)
  • 2 fire ceapa verde
  • 1/2 ardei gras verde, rosu si portocaliu
  • 1 vanata
  • sare si piper proaspat macinat
  • 1/2 ardei iute
  • 2 linguri ulei cu infuzie de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva felii de branza Camembert

Mod de preparare

Aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredietele au fost puse in cuva masinii in ordina scrisa la ingrediente. Dupa framantare, am scos aluatul, l-am intins pe hartie de copt dandaui o forma rotunda apoi l-am pus in tava rotunda de pizza.

Pentru umplutura: am spalat legumele, am taiat ardeiul iute, ardeii grasi, rosiile in cubulete mici. Ceapa verde in rondele subtiri, iar vanata cu tot cu coaja, am taiat-o in felii. Am pudrat feliile de vanat cu sare si le-am lasat intr-o strecuratoare pentru 10 minute. Le-am trecut pe sub jet de apa apoi le-am uscat cu prosoape de hartie. Le-am stropit cu putin ulei de masline si le-am prajit pe ambele parti intr-o tigaie gril. Am amestecat legumele taiate cubulete, am adaugat sare, piper si putin ulei infuzat cu busuioc. Am amestecat legumele si le-am pus pe blatul de pizza. Peste legume am pus feliile de vanata, am taiat cateva cubulete de branza Camembert si le-am pus deasupra, am mai stropit pizza cu ulei infuzat cu busuioc si am lasat-o in cuptorul caldut pentru 5-10 minute. Am copt pizza la 180 grade pentru 15 minute. Am servit-o calda cu sos de iaurt, usturoi si menta. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu vinete la gril" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pizza de post cu tofu

Postat de rocsi_1612

Pizza de post cu tofu

Aluat: Apa minerala o incalzim pana devine calduta. Drojdia o amestecam cu zaharul si o lingura de apa pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta. Adaugam sarea, drojdia dizolvata si...

Citeste continuarea

Pizza cu sparanghel si ciuperci

Postat de comanligia

Pizza cu sparanghel si ciuperci

Se face maiaua,drojdia se desface intr-un bol in putina apa calduta si putin zahar,se lasa la caldura sa creasca cateva minute. Apoi intr-un castron mai mare se pune faina,in mijloc se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2015, 17:28
Ce bunatate ai adus
la 08.04.2015, 17:35
interesanta varianta ta de pizza!!
la 08.04.2015, 17:38
O felie si la mine . am fost cuminte
la 08.04.2015, 17:53
Ma bucur daca va place!
la 08.04.2015, 18:51

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking