Pizza de casa

Postat de CofetariiBucatari in Pizza
9 Sep 2017 | 2221 vizualizari
Pizza de casa

Este o reteta de pizza foarte buna.Toppingul acestei pizze este foarte diversificat. Poti pune multe ingrediente. Rezultatul este unul pe masura. Va recomand cu drag, aceasta reteta!

Ingrediente

  • Aluat:
  • 380 de grame de faina250 mililitri apa
  • 50 mililitri ulei
  • 1 lingura sare
  • 25 de grame de drojdie
  • Topping:
  • 200 mililitri de sos de rosii
  • 3 bucati de carnat(200 de grame)
  • o bucata de sunca(150 de grame)
  • un ardei gras
  • 100 de grame de masline
  • o punga de legume congelate
  • o bucata de cascaval (250 grame)

Mod de preparare

Aluat: Punem faina cu sarea intr-un bol, amestecam drojdia cu apa si o turnam peste faina. Apoi incepem sa formam aluatul. Punem uleiul in aluat si continuam sa-l framantam. Putem sa mai punem faina in aluat, daca este nevoie.

Dupa ce am framantat bine aluatul, il acoperim cu o folie de plastic si il lasam la dospit timp de 25 de minute. Cat timp aluatul creste, vom taia in bucati mici carnatii, sunca, maslinele si ardeiul gras. Apoi vom da pe razatoarea mare cascavalul si-l vom pune intr-o farfurie.

Dupa ce aluatul a crescut, il punem pe masa de lucru, (pe care o ungem  cu putin ulei) si incepem sa-l intindem cu sucitorul, pentru a forma blatul de pizza. Punem blatul de pizza int-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu faina), apoi intindem sosul de rosii pe blat, adaugam carnatii, sunca, legumele congelate (mazare, telina, pastarnac, fasole verde, rosii, ardei rosu, ceapa alba), ardeiul gras, maslinele si cascavalul. Punem pizza la copt, la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de 25 de minute.

Dupa ce pizza s-a copt, o lasam la racit 5 minute, apoi o taiem in felii si o putem servii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Postat de Constelatialeu

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Iata cum se prepara aceasta Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata Am folosit robotul sa mearga treaba mai repede, desi imi place foarte mult sa simt aluaturile la mana...

Citeste continuarea

Pizza cu chorizo

Postat de rocsi_1612

Pizza cu chorizo

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol, faceti o adancitura in mijloc. Puneti drojdia sfaramata, zaharul si putina apa calduta. Lasati 15 minute sa creasca drojdia, apoi incepeti si amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2017, 19:16
Prima venita prima servita
la 10.09.2017, 10:42
Buna!
la 10.09.2017, 18:09
la 10.09.2017, 19:35
la 11.09.2017, 20:05
Buna ar fi o felie de pizza pregatita in casa!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking