Pizza de casa

Postat de MotanLaOale in Pizza
24 Ian 2018 | 3829 vizualizari
Pizza de casa

Noi suntem mari mancatori de pizza.

Ingrediente

  • aluat pentru pizza
  • 200 g carnati de casa
  • 200 g carnati cabanos
  • 200 g costita afumata
  • 200 g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 50 g masline verzi
  • 50 g masline negre
  • 2 rosii
  • 200 g porumb
  • 250 g cascaval Delaco
  • 100 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper

Mod de preparare

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau dupa preferinta.

Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

Se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Postat de Constelatialeu

Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata

Iata cum se prepara aceasta Reteta usor de facut: Bagheta de paine crocanta si proaspata Am folosit robotul sa mearga treaba mai repede, desi imi place foarte mult sa simt aluaturile la mana...

Citeste continuarea

Pizza cu chorizo

Postat de rocsi_1612

Pizza cu chorizo

Aluatul: Cerneti faina intr-un bol, faceti o adancitura in mijloc. Puneti drojdia sfaramata, zaharul si putina apa calduta. Lasati 15 minute sa creasca drojdia, apoi incepeti si amestecati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2018, 15:41
Foarte bună!
la 24.01.2018, 15:49
Cea mai buna!
la 24.01.2018, 15:57
Buna!
la 24.01.2018, 16:38
Multumesc
la 24.01.2018, 16:49
Cea mai buna!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking