Pizza de casa
Postat de RODIMUR in Pizza 6 Noi 2019 | 3491 vizualizari
Pentru că starea de sănătate mă împiedică să stau mai mult timp în picioare, în bucătărie, m-am întrebat ce aș putea face rapid și bun, cu ceea ce am în frigider. Gândul m-a dus imediat spre pizza, din care nu am mâncat de mult timp. Sunt sigură că oricine își dă seama că o pizza de casă este mult mai bună, mai consistentă și mai sănătoasă decât cea din comerț, deși trebuie să recunoaștem că nu ezităm, cu toții, din când în când, să mâncăm câte una de gata...
Oricum, a ieșit atât de bună, încăt am dat-o gata imediat, câte două porții/persoană.
Am făcut dintotdeauna pizza cu aluat de pâine, gustos, pufos și sănătos, pe care-l prepar rapid. Totuși, oricât de mare ar fi graba, n-am făcut niciodată pizza pe pâine, foarte bună, de altfel, dar pe care aș numi-o altfel.
Timpul de preparare include perioada în care aluatul a stat la dospit (30 de minute).
Inapoi la reteta
|