Ingrediente
Pentru aluatul clasic de pizza :
- 350 g de faina alba tip 00
- 30 g drojdie
- 225 ml de apa
- un praf de sare
- salam picant
- sunca
- cascaval
- o mozzarella
- un borcan mic de ciuperci
- porumb
- masline
- ardei galben sau orice fel de ardei
- 200 ml pasta de tomate
- busuioc
- oregano
- 3 linguri de ulei
- 2 oua
Mod de preparare
Se pregateste aluatul de pizza si se lasa la crescut minim 30 de minute.
Intre timp cat creste aluatul, feliem salamul,sunca,ardeiul,mozzarela.
Cascavalul il dam pe razatoarea mare.
Tava o ungem cu unt ,intindem aluatul si ungem cu pasta de tomate bine omogenizata cu uleiul si condimentele.
Se pun toate ingredientele si se mai lasa in tava 5 minute si se baga la cuptor timp de 30,35 de minute.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|