Pizza de seara

Postat de MotanLaOale in Pizza
18 Noi 2016 | 5613 vizualizari
Pizza de seara

Cand vii acasa la ora 18:00 si prin frigider bate vantul, daca esti chibzuit si ai in congelator un aluat de pizza, te-ai scos. Faci o pizza buna cu toate ramasitele din frigider.

Ingrediente

  • 400 gr aluat de pizza
  • 3-4 felii bacon
  • 3-4 felii pastrama porc
  • 2-3 felii muschi file
  • 2 carnati de casa
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6-7 masline verzi
  • 200 gr cascaval (de mai multe feluri)
  • 5-6 linguri pulpa de rosii
  • oregano
  • piper

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).

Ciupercile se pun in sita la scurs.

Costita se taie cubulete.

Carnatii se taie felii.

Cascavalul se rade.

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Se presara putin cascaval ras.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.

 Se serveste cu ketchup.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de seara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza al tonno

Postat de Corina33

Pizza al tonno

Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul, apoi se toarna peste faina amestecata cu sarea si se framanta impreuna cu uleiul cam 5 minute. Se intinde aluatul cu mana sau cu sucitorul si...

Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza de casa cu de toate

Se cerne faina, intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-le apoi sa se odihneasca pentru 10-15 minute. Dupa aceea, se face o adancitura in mijlocul fainii si se pun oul, sarea, zaharul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2016, 12:56
delicioasa!
la 18.11.2016, 13:00
da luna plina nua veti?
la 18.11.2016, 13:01
facem, Cleme )))
la 18.11.2016, 13:07
buna
la 18.11.2016, 13:08
Astept sa rasara steaua

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking