Ingrediente
- 400 gr aluat de pizza
- 3-4 felii bacon
- 3-4 felii pastrama porc
- 2-3 felii muschi file
- 2 carnati de casa
- 100 gr costita afumata
- 200 gr ciuperci din conserva
- 6-7 masline verzi
- 200 gr cascaval (de mai multe feluri)
- 5-6 linguri pulpa de rosii
- oregano
- piper
Mod de preparare
Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).
Ciupercile se pun in sita la scurs.
Costita se taie cubulete.
Carnatii se taie felii.
Cascavalul se rade.
Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.
Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.
Se presara putin cascaval ras.
Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.
Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.
Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.
Se serveste cu ketchup.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de seara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|