Pizza Delik'at (a)

Postat de amalia01 in Retete Delikat
20 Iul 2018 | 3015 vizualizari
Pizza Delik'at (a)

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" Cand ai la indemana o multime de pliculete cu fel de fel de condimente naturale Delik'At , asa cum am avut eu, este extrem de greu sa te decizi ce anume sa gatesti.   Sa fie ciorba? Sa fie friptura?      Eu m-am gandit la ... pizza!!!!!!!!!!!!! De ce? O sa vedeti.

Ingrediente

  • aluat
    • 300 g faina
    • 2 lg ulei
    • 1/2 ltg otet
    • 15 g drojdie
    • 50 ml apa calduta
    • 1 lgt zahar
    • un praf de sare
    • apa calduta cat cuprinde
    umplutura:
    • 100 gr sunca din piept de pui
    • 100 gr salam Fuet
    • slanina
    • 100 gr ciuperci
    • 200 gr cascaval ras
    • 100 gr mozzarella
    • ketchup dulce, facut in casa
    • amestec de ierburi italienesti Delik'At

Mod de preparare

Asezi faina intr-un bol si realizezi o adancitura. Drojdia o dizolvi in apa calduta impreuna cu zaharul si o lasi 5 minute, dupa care o torni in faina. Omogenizezi usor cu putin faina pana cand se transforma intr-o maia. Lasi sa dospeasca 10 minute si apoi framanti. Adaugi uleiul, otetul si sarea framantand in continuare. Torni cate putina apa, astfel incat sa obtii un aluat elastic, care nu se lipeste de mana, putin moale. Lasi sa se odihneasca 15 minute apoi il intinzi in foaie de cca 5 mm grosime si il asezi in tava, lasand sa depaseasca usor marginile tavii. 


Montare
Ungi aluatul cu ketchup si asezi ingredientele uniform peste aluat. Bilutele de mozzarella le tavalesti bine prin ierburile italienesti si le asezi peste restul ingredientelor, dar si pe marginea tavii , sub forma de coroana. Aduci apoi marginile aluatului peste mozzarella si ungi cu ketchup.
Dai la cuptor pentru 30 de minute si apoi servesti alaturi de cei dragi.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Delik'at (a)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de burta cu legume

Postat de mihaelar63

Ciorba de burta cu legume

Burta prefiarta proaspata se pune la fiert in apa sarata impreuna cu foi de dafin, piper si mustar boabe. Legumele se curata si se spala. Maruntiti/taiati legumele in forma dorita...

Citeste continuarea

Sticksuri din dovlecei la cuptor

Postat de rocsi_1612

Sticksuri din dovlecei la cuptor

Spalati dovleceii, indepartati capetele. Ii taiati de dimensiunea unui deget, doar ca putin mai groase, sa nu fie prea subtiri. Le condimentati cu sare, piper, boia dulce si ierburi italiene. Ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2018, 19:25
la 20.07.2018, 22:20
Vin si eu la pizza!
la 21.07.2018, 11:45
Mmm ce pufosenie!
la 21.07.2018, 17:49
la 23.07.2018, 09:46
Cu așa ajutor de nădejde, sigur a întrecut orice așteptare!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking