Pizza Quattro Formaggi

Postat de RODIMUR in Pizza
26 Feb 2020 | 2882 vizualizari

Nu facem des pizza, dar când facem, nu ne oprim vreo două-trei zile. Am făcut ieri o pizza Margherita, iar astăzi am zis că merită să încercăm și altceva: pizza Quattro Formaggi, dacă tot suntem în Săptămâna cu dezlegare la ouă, lapte și brânză. De la un pizzar cunoscut am aflat că între aceste 4 feluri de brânză trebuie neapărat să fie mozzarella și brânză cu mucegai. În rest, fiecare adaugă ce-i place. Am mai avut Emmentaler și cașcaval. Am ezitat puțin între cașcaval și telemea, dar l-am ales pe primul și bine am făcut, pentru că de la celelalte brânzeturi, pizza a fost suficient de sărată. Evident, a fost excelentă, la gust și aspect, așa că am savurat-o cu totul, de îndată...

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 27.02.2020, 16:00
Mulțumesc frumos, Mimi!
la 27.02.2020, 16:01
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 28.02.2020, 15:41
Super!
la 28.02.2020, 17:02
Îți mulțumesc frumos, Dantes!
la 29.02.2020, 14:29
Arata foarte bine !!!! As servi si eu o feliuta
la 29.02.2020, 15:24
Mulțumesc frumos, Mihaela! Te-aș servi cu drag, dar s-a terminat chiar în acea zi... Poate cu altă ocazie...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking