Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

Postat de Bucataras in Pizza
30 Oct 2017 | 4296 vizualizari
Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei

O pizza delicioasa, gata in numai 6 minute! Poti urma pas cu pas reteta recomandata de Alka Pizza casei, sau iti poti adauga ingredientele preferate.

Ingrediente

  • Blat Alka Pizza Casei cu Usturoi – 1 buc
  • Ketchup – 3 linguri
  • Cascaval – 80 g
  • Sunca – 60 g
  • Ciuperci – 50 g
  • Masline feliate – 50 g
  • Ardei gras verde si galben – 50 g

Mod de preparare

Se intinde ketchup-ul pe blatul de pizza;

Se da cascavalul pe razatoare si se pune peste;

Se adauga sunca pe o parte a pizzei (pe un triunghi);

Se taie ciupercile rondele subtiri si se adauga pe alta parte a pizzei (pe un alt triunghi);

Se adauga rondelele de masline pe cea de-a treia parte a pizzei (pe un al treilea triunghi);

Se taie ardeiul fasii subtiri si se adauga pe cea de-a patra parte a pizzei (pe un al patrulea triunghi);

Pune pizza in tava si introdu-o in cuptorul incins in prealabi la 210 grade C, pentru 6 minute;

 

Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Quattro Stagioni cu blat Alka Pizza Casei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu coronita de cabanosi

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza cu coronita de cabanosi

Drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si 100 g de faina, se amesteca si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa aceea, se adauga smantana si sarea si se...

Citeste continuarea

Pizza ciobaneasca

Postat de Sim0naWorld

Pizza ciobaneasca

Faina am cernut-o intr-un bol,apoi am adaugat drojdia si am amestecat. Am inceput sa adaug apa calduta putin cate putin, amestecand cu o spatula. Am pus si praful de sare, si am inceput sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2017, 12:21
Super!
la 30.10.2017, 12:29
la 30.10.2017, 12:29
la 30.10.2017, 12:35
Buna!
la 30.10.2017, 12:59

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking