Pizza trandafir

Postat de amradu in Pizza
6 Apr 2017 | 2256 vizualizari
Pizza trandafir

Ingrediente

  • 400 g aluat de pizza
  • 100 g bacon
  • 100 g salam de vita si porc
  • kechup picant
  • 100 g masline verzi
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se dezgheata aluatul de pizza si se taie in 6 fasii egale. Se pune kechup (sau pasta de tomate) pe fasia de aluat si se intinde uniform, cu o lingura, se presara sare si piper, peste se pun fasiile de cascaval, apoi bacon, salam si cate o jumatate de maslina verde pe fiecare felie de salam, dupa care se ruleaza si se pune intr-o tava de briose, unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Peste fiecare 'trandafir' se pune cascaval ras. Se repeta procedura cu toate fasiile de aluat. Se baga la cuptor incins, la 200 de grade C, aprox. 20 de minute, dupa care se scot si se schimba tava cu una normala (intinsa) ca sa se rumeneasca mai bine la baza, se mai tin la cuptor inca 25 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Imbucaturi de pizza din paine

Postat de Patricia_Iordache_79

Imbucaturi de pizza din paine

Taiem bageta in doua, pe lungime. Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare. Ungem feliile de paine cu acest amestec. Cascavalul ras il asezam peste...

Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci si carnati

Postat de sandytza

Pizza cu ciuperci si carnati

Se prepara aluatul. Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.04.2017, 00:23
bun bun
la 07.04.2017, 00:30
Ms. La tine am vazut reteta

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking