Plăcintă cu branză sărată
Postat de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri 18 Feb 2013 | 5227 vizualizari
Plăcinta cu branza este bună în orice moment al zilei si nu necesită eforturi mari in prepararea ei. Se poate folosi orice fel de branză, ideal este sa nu fie foarte sărată si suficient de tare cat sa se poată rade, dar se poate face si cu branză mai moale:).Alegeti branza care va place vouă.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 18.02.2013, 18:14
buuuna
la 18.02.2013, 18:48
eu nu prea am inteles cu foile
in imagine nu-mi pare rulata
facem fie un "sarpe", o invatita, fie asa ca o tarta cum e in imagine?
la 18.02.2013, 18:48
buna
la 18.02.2013, 19:32
delicioasa
la 18.02.2013, 20:04
Ce ne prezinti in imagine arata apetisant rau....dar nu cred ca modul de preparRe coincide cu imaginea!
la 18.02.2013, 21:03
la 18.02.2013, 21:53
Wow, ce bine arata! Si cu un pahar de lapte langa cred ca a fost delicioasa!
la 19.02.2013, 08:40
Gabi,
Se poate face fie rulata ,fie asa cum am facut noi intr-o tava rotunda si ies doua tavi.Oricare varianta ai alege e la fel de buna
la 19.02.2013, 08:40
Asa este @bucatardinpasiune merge foarte bine cu un pahar de lapte sau un iaurt.
la 19.02.2013, 08:42
Ionela,
La ce te referi?
Spuneam ca daca alegeti sa pregatiti aceaasta varianta,ca si in poza vor iesi doau tavi.Se intinde o foaie, se pune umplutura dupa care o alta foaie.
la 19.02.2013, 19:59
si mie im98 place placinta ...cu branza sa fie!
la 19.02.2013, 20:12
Aluatul este identic cu cel pe care-l fac eu
COMENTEAZA