Placinta cu carne de pui

Postat de AnyCostescu in Pui
10 Dec 2014 | 12205 vizualizari
Placinta cu carne de pui

Ingrediente

  • pentru aluat :
  • 500 g faina
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • aproximativ 150 ml apa calduta
  • 2 linguiri ulei
  • umplutura:
  • 500 g carne de pui tocata (gata condimentata )
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou pt uns deasupra
  • seminte de mac

Mod de preparare

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute.

ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se curata de coaja si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam legumele cu carnea .

Dupa ce a crescut aluatul il impartim in 2.

intindem o foaie ,punem umplutura, nivelam, apoi intindem cea de-a doua foaie si o punem deasupra.Lipim bine ambele foi.

Eu am pus pe mijlocul placintei o cana, iar cu ajutorul unui cutin bine ascutit am taiat placinta (vezi imagine)

Am uns placinta cu ou batut . am presarat mac si am dat la cuptor la foc mediu pentru circa 30 minute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu pui si pate de ficat

Postat de madi_marin

Placinta cu pui si pate de ficat

Se pun într-un castron 70 ml apă caldă, 15 g zahăr, 5 g drojdie uscată şi 50 g făină. Se amestecă bine şi se lasă la odihnit 15 minute. După cele 15 minute, peste maia se...

Citeste continuarea

Placinta cu fasole si carne tocata

Postat de Satisfyyourcravings

Placinta cu fasole si carne tocata

Carnea tocata se gateste la foc mare 15 minute, pana devine bruna si crocanta. Se toaca frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu fasolea scursa de apa, peste carne. Se mai lasa 8...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2014, 10:56
la 10.12.2014, 10:58
La fix am sosit
la 10.12.2014, 10:58
buna buna
la 10.12.2014, 11:00
arata super =d.
la 10.12.2014, 11:01
si ce ajutor de nadejde ai avut

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking