Placinta cu cartofi si carne

Postat de ctlina in Porc
6 Mai 2017 | 5299 vizualizari

Aceasta placinta este o specialitate din régiunea Limousin, Franta. Se poate servi ca aperitiv sau  fel principal, acompaniat de o salata verde. Exista mai multe tipuri si variante: cu carne sau cu carnati, cu usturoi sau fara. Varianta din Limouson este cu mult usturoi si se numeste "pastis de pompiras" adica "tort de cartofi".   http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/03/placinta-cu-cartofi-si-carne.html

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 06.05.2017, 10:26
buna
la 06.05.2017, 10:35
Ce buna e!
la 06.05.2017, 10:53
Uuuu, cat de bine arata!
la 06.05.2017, 11:28
la 06.05.2017, 22:21
la 07.05.2017, 09:11
Un "tort" aperitiv deosebit și foarte bun!
la 07.05.2017, 12:58
Bun!
la 08.05.2017, 20:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking