Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2010 | 3465 vizualizari
Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 conserve (a cate 400 gr) de fasole alba, scurse
  • 200 gr smantana 
  • 2 lingurite thym uscat maruntit
  • sare si piper, dupa gust
  • 100 gr pesmet
  • 50 gr branza Cheddar, rasa

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Incinge o tigaie la foc potrivit, adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o 5 minute, pana cand s-a inmuiat.Adauga usturoiul zdrobit si caleste-l 1 minut.Adauga fasolea, smantana si 1 lingurita thym.Asezoneaza dupa gust si mai lasa preparatul pe foc 5 minute.

Intr-un vas amesteca pesmetul cu branza rasa si 1 lingurita thym.Pune amestecul cu fasole intr-un vas termorezistent.Presara totul cu amestecul de pesmet si da la copt 20-30 minute pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de fasole cu branza Cheddar si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Quiche cu branzeturi si loboda

Postat de simona72

Quiche cu branzeturi si loboda

Pentru aluat: daca aveti un robot de bucatarie folositil cu incredere, nici nu va vine sa credeti ce usor si rapid se face cu ajutorul lui. Se pune in bolul robotului faina si sarea. Se dau 2-3...

Citeste continuarea

Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

Postat de Pungasa_Rogue

Aperitiv lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking