Placinta de Paste cu spanac, branza si oua
Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri 20 Apr 2020 | 3264 vizualizari
"Aluaturi de casa"
De mult imi doream sa pregatesc aceasta reteta a Laurei , iar acum mi s-a parut cel mai potrivit moment, pentru ca se apropie Pastele si aceasta reteta chiar merita sa stea pe masa de sarbatori, mai ales daca nu ne dorim ca totul sa contina carne. Recunosc ca nu am respectat 100% reteta Laurei, eu m-am folosit de ingredientele ce le aveam, ca sa nu fiu nevoita sa ies la cumparaturi: in loc de ricotta am folosit cas de oaie si cascaval intr-o cantitate mai mare, pentru ca alor mei le plac branzeturile, iar spanac am avut congelat si nu proaspat. As fi pus, in plus, 1-2 cepe verzi, dar nu am avut! Asa ca puteti si voi sa va folositi de ce aveti in frigider, congelator, nu trebuie neaparat sa folositi fix aceleasi ingrediente. Sper sa va placa si voua la fel de mult, pentru ca ai mei au fost pur si simplu incantati!
Inapoi la reteta
|