Plăcintă din urdă cu brânză de burduf

Postat de gratziela in Aperitive / Garnituri
24 Mai 2011 | 6916 vizualizari

Nu te-a încântat niciodată mirosul proaspăt de urdă încât nu mai aştepţi să ajungi acasă ca să ciupeşti puţin din ea pe ascuns, că aşa este mult mai bun?! Ei bine, când vine primăvara, precum ghioceii care-si fac primii apariţia printre ultimele pâlcuri de zăpadă ce nu se mai topeşte, aşa se întâmplă şi cu urda care se înghesuie printre vestitorii primăverii şi care-şi dă mâna bucuroasă cu ceapa verde, ne anunţă că primăvara este pe drum. Şi-atunci mă gândesc că o plăcintă este bine întâmpinată pe masa de seară sau chiar la micul dejun şi dau deoparte fără prea multă părere de rău borcanul de zacuscă trudit din vară.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 07.06.2011, 08:17
Este cu-adevarat bunaaaaaaaa , eu am testat-o si-am si bisat-o .
la 12.12.2014, 20:12
T

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking