Placinta impletita cu mere
Postat de Meea in Dulciuri 23 Oct 2015 | 3136 vizualizari
Fiecare reteta are povestioara ei insa aceasta are o poveste cu emotii:)). Emotii de teama ... a fost prima data cand am facut un aluat de la A-Z, singura,fara ajutor la framantat. Era sa lesin... De la inceput m-a cucerit placinta impletita dar niciodata nu am avut curaj sa o fac, din cauza aluatului. Mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de framantat.5 minute apoi, pauza, apoi iarasi 5 minute:)). Stiu ca bucataresele model cu o mana framanta pentru placinta si cu cealalta pentru o pizza care trebuie sa fie gata pentru cina:)). Va spun ca nu mi-a fost deloc prieten aluatul care trebuie framantat dar incepem sa ne cunoastem mai bine acuma!
Totul are un inceput iar cand finalul aduce satisfactie atunci inceputul aceasta trebuie sa vina cat mai curand,deci spor la framantat :)).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 23.10.2015, 16:12
ce fain arata
la 23.10.2015, 16:13
Arata minunat!
la 23.10.2015, 16:15
arata bine
la 23.10.2015, 16:26
Super buna
la 23.10.2015, 16:26
Va pup :*
la 23.10.2015, 16:33
ce placinta buna!
la 23.10.2015, 16:59
Ce bine arată!
la 23.10.2015, 18:23
la 23.10.2015, 19:18
Mmm, ce delicioasa!
la 24.10.2015, 07:47
Felicitări! Strașnică plăcintă!!!!
la 24.10.2015, 14:06
Ce placinta buna ti-a iesit!1bravo
la 25.10.2015, 10:55
Multumesc :*
la 08.12.2015, 20:12
http://www.bucataras.ro/retete/placinta-cu-mere-66312.html
Daca imi permiti sa-ti dau un sfat, eu ador aluaturile dospite și fac măcar o dată pe săptămână: zaharul se dizolva întotdeauna în laptele călduț, iar drojdia se activează mai bine dacă o presari peste lapte și o lași asa vreo 5 minute. 700 g faina e bine să le frămânți cu circa 350 ml lapte, ca sa iasa aluatul pufos, daca adaugi si putin unt o sa fie si mai moale.
COMENTEAZA