Placinta mediteraneana

Postat de simona72 in Ton
6 Mar 2019 | 5102 vizualizari

Chiar dacă marea este mai saraca decât în trecut, fructele de mare şi pestele raman printre ingredientele preferate în bucataria mediteraneana.  Multe reţete încep cu ulei de masline , apoi continua cu ceapă, usturoi şi roşii, apoi se mai pot adauga cartofi, vinete, dovlecei, ardei, dar si alte legume. Pentru un plus de aroma se adaugă verdeţuri: menta, patrunjel, rozmarin, busuioc, mărar, fenicul şi oregano.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 06.03.2019, 13:12
la 06.03.2019, 13:26
Imi place mult!!!
la 06.03.2019, 13:29
Tare buna!
la 06.03.2019, 14:11
la 06.03.2019, 14:20
deliicioasa!!! arata mortal Simona!! o pun la favorite
la 06.03.2019, 14:32
Multumesc!
la 06.03.2019, 14:50
la 06.03.2019, 16:19
O bunatate 😍😍😍
la 06.03.2019, 17:46
super
la 06.03.2019, 18:21
la 06.03.2019, 19:57
Foarte buna!
la 06.03.2019, 20:03
Ce papa bun la tine aici!
la 07.03.2019, 00:40
Consistenta si gustoasa
la 07.03.2019, 09:07
Yamyy! Arata super bine!
la 07.03.2019, 10:39
pe gustul meu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking