Placinta rapida cu pui

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
26 Aug 2015 | 3273 vizualizari
Placinta rapida cu pui

O reteta Jamie Oliver

Ingrediente

Pentru placinta de pui:
  • 4 bucati piept de pui bio taiat fasii
  • 1 lingurita de unt bio
  • 4 fire de ceapa verde, tocate
  • 250 grame ciuperci, feliate
  • 2 linguri mustar englezesc
  • 1 lingura cu varf de faina
  • 1 lingura cu varf de Demi Creme Fraiche
  • 300 ml supa de pui bio
  • cateva crengute de cimbru
  • 1 lingurita nucsoara
  • o foaie de placinta
  • 1 ou bio
Pentru morcovi:
  • 300 grame morcovi feliati
  • putin ulei de masline
  • cateva crengute de cimbru
Pentru mazare:
  • 300 grame mazare congelata
  • 1 lingurita unt bio
  • 1 lingura cu varf de faina
  • 300 ml supa de pui bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • cateva frunze de menta tocata

Mod de preparare

Se incalzeste ulei de masline si untul intr-o tigaie si se gateste pieptul de pui timp de 3 minute.

Se adauga ceapa, ciupercile si faina si se amesteca bine. Se adauga mustarul, Demi Creme Fraiche si supa. Se amesteca, apoi se adauga cimbrul, sare, piper si nucsoara si se lasa la foc mic cateva minute, pana se ingroasa sosul. 

Intre timp, se fierb morcovii in apa cu ulei de masline, sare, piper si cimbru. 

Se rastoarna compozitia pentru placinta intr-o tava si se acopera cu foia de placinta. Se unge cu ou si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pe raftul superior unde va sta 15 minute. 

In tigaia in care a fost facuta compozitia pentru placinta, se incalzeste putin ulei de masline si restul de unt. Se adauga faina, supa si frunzele de menta. Se amesteca pana se obtine un sos cremos. Se adauga mazarea, lamaia, sare si piper, se acopera si se ia de pe foc. 

Morcovii pot fi consumati ca atare sau transformati in piure. 

Se serveste placinta de pui impreuna cu mazarea si morcovii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta rapida cu pui " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar

Postat de andaoana

Aripioare si cartofi noi la cuptor cu sos de marar

Pornim cuptorul pentru ca tot ce pregatim aici in afara de sos facem la cuptor. Ne mai trebuie doua tavi una pentru aripioare si una pentru cartofi . Aripioarele le spalam si curatam. Le...

Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor

Postat de simona72

Pulpe de pui la cuptor

Copanele se spala si se curata de eventualele pene ramase. Se face o marinata din bere, mustar, ulei de masline, sare si piper, usturoiul tocat marunt, ghimbirul macinat, zeama de lamaie, menta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.08.2015, 13:48
O bunătate!
la 26.08.2015, 13:49
yam yam
la 26.08.2015, 14:04
Buna!
la 26.08.2015, 14:12
la 26.08.2015, 14:16

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking