Placinta rustica cu morcov
Postat de dentistutza in Prajituri 9 Sep 2010 | 9330 vizualizari
M-am inspirat dupa o emisiune culinara .Am modificat reteta dupa gustul meu deoarece cea originala nu avea mere si nici stafide. A iesit buna si spre bucuria mea aluatul a ramas crocant. Deci atentie, sa fie foaia cat se poate de subtire!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 09.09.2010, 16:19
N-am mancat niciodata! Sunt tare curioasa ce gust o avea.
la 09.09.2010, 16:20
Prima, pot sa ma servesc ? Multumesc ! Este foarte buna !
la 09.09.2010, 16:26
Are un gust interesant!! Din cauza culorii te duce cu gandul la placinta cu dovleac cu care seamana . Ideea este ca umplutura sa fie bine inmuiata pe foc inainte de coacere altfel...ramane usor crocanta si nu merge...
..am incercat si eu si sincer nu este rea dar nici prima pe lista mea cu dulciuri favorite...Multzam pt. aprecieri...
la 10.09.2010, 01:12
super e la favo si las
la 10.09.2010, 02:23
de cand ma tin si eu sa fac nu am reusit dar iau o portie de la tine ,eu fac gem de morcov asa ca si palcintica ta cred ca e foarte buna
la 10.09.2010, 09:01
la 10.09.2010, 22:30
eu cred ca e buna, am mancat la o colega placinta cu dovlecel, a fost tare buna !
COMENTEAZA