Placinta taraneasca cu branza

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
10 Apr 2016 | 2114 vizualizari

Este o combinație între tartă și plăcintă sărată, preparată cu majoritatea ingredientelor naturale, de la țară. Am încercat să o prepar așa cum mi-am amintit eu că îmi făcea mama când eram copil, însă nu se compară gustul, pentru că mama o cocea în cuptor de cărămidă, încins de la jarul focului de lemne.  

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 10.04.2016, 16:03
la 10.04.2016, 16:07
la 10.04.2016, 18:13
Ce bina arata!
la 10.04.2016, 19:51
la 10.04.2016, 20:02
la 10.04.2016, 21:32
Foarte buna!
la 11.04.2016, 08:52
Buna!
la 11.04.2016, 13:44
Minunata e!
la 11.04.2016, 14:41
foarte faina
la 11.04.2016, 15:19
Arata minunat si cred ca a fost si foarte gustoasa!
la 13.04.2016, 08:35
la 25.12.2016, 19:00
la 26.12.2016, 06:24
Minunat arata si cu siguranta ca si gustul este pe masura

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking