Placinta turceasca cu branza si patrunjel

Postat de retetepersane in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2011 | 13300 vizualizari

Anul trecut la Istanbul, intr-o patiserie aproape de Moscheea Albastra am mancat o placinta cu branza buna de tot. Interesant mi s-a parut ca avea in compozitie frunze de patrunjel, noi romanii fiind obisnuiti mai mult cu combinatia branza - marar. Nu mai stiu cum se numea exact placinta, probabil "borek" cumva :) dar am gasit pe internet o reteta si a iesit aproape la fel.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 11.03.2011, 18:00
la 12.03.2011, 07:58
Super
la 13.03.2011, 23:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking