Placinte Ardelenesti

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
30 Apr 2014 | 59129 vizualizari

Aceste placinte se fac in mod traditional dintr-un aluat simplu, ca de paine, si sunt umplute cu branza telemea veche sau cu varza calita, caz in care se numesc varzari. Dar pot fi umplute cu ce doriti, dupa pofta inimii! Am mai facut eu placinte dar asa de bune ca astea nu am nimerit!

Inapoi la reteta

Comentarii (60)

la 30.04.2014, 21:54
Multumesc Tiby!
la 30.04.2014, 21:54
Rocsuta, te pup!
la 30.04.2014, 21:54
Tanya, multumesc!
la 30.04.2014, 21:56
Ghiocico N-ar trebui sa te cheme Bujorica? De-acu infloresc bujorii
la 30.04.2014, 22:10
foarte bune !
la 30.04.2014, 22:12
si eu fac dar le rulez si apoi le invartesc , asa le facea si bunica mea...imi aduc aminte de copilarie
la 30.04.2014, 22:30
Multumesc Alina! Asa este, si mie imi aduc aminte de bunica
la 30.04.2014, 23:41
bune bune
la 01.05.2014, 10:36
minunate! fix pe gustul meu!
la 01.05.2014, 11:52
Multumesc Motanel!
la 01.05.2014, 11:52
Gabytzu, te pup! Mersi!
la 01.05.2014, 14:48
Uite cum ajuns si eu la spartul targului Mai faci ? ca tare bine arata
la 01.05.2014, 16:12
Pfoai! Ce bunatati!
la 01.05.2014, 18:37
Perfecte pentru pachetel!
la 02.05.2014, 00:20
Cu siguranta o sa mai fac Miti, asa de mult ne-au placut si noua, sunt perfecte!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking