Placinte in aluat fraged cu pui, ciuperci de padure si ierburi de gradina
Postat de simona72 in Retete Delikat 11 Iun 2018 | 2418 vizualizari
Am ales sa fac ceva mai consistent pentru calatoria de cateva ore pe care urma sa o facem. Am pregatit un aluat cu unt care se aseamana cu cel pentru tarte. L-am aromatizat cu boia si cimbrisor de la prietenii de la Delikat, produse 100% naturale si de buna calitate. Ca de multe alte ori, atunci cand ma grabesc, folosesc robotul de bucatarie pt aluat. Este rapid, practic si extrem de usor pentru oricine.
Pentru umplutura, ca sa fie mai satioase placintele, am ales carnea de pui si minunatele ciuperci de padure. De data asta craite, care au o culoare galben-portocalie absolut superba. Nu le-am taiat marunt pentru a putea fi simtite mai bine in umplutura. Iar pentru plus de savoare si prospetime am folosit un amestec de ierburi de gradina, tot de la prietenii de la Delikat.
Inapoi la reteta
|