Placinte in aluat fraged cu pui, ciuperci de padure si ierburi de gradina

Postat de simona72 in Retete Delikat
11 Iun 2018 | 2418 vizualizari

Am ales sa fac ceva mai consistent pentru calatoria de cateva ore pe care urma sa o facem. Am pregatit un aluat cu unt care se aseamana cu cel pentru tarte. L-am aromatizat cu boia si cimbrisor de la prietenii de la Delikat, produse 100% naturale si de buna calitate. Ca de multe alte ori, atunci cand ma grabesc, folosesc robotul de bucatarie pt aluat. Este rapid, practic si extrem de usor pentru oricine. Pentru umplutura, ca sa fie mai satioase placintele, am ales carnea de pui si minunatele ciuperci de padure. De data asta craite, care au o culoare galben-portocalie absolut superba. Nu le-am taiat marunt pentru a putea fi simtite mai bine in umplutura. Iar pentru plus de savoare si prospetime am folosit un amestec de ierburi de gradina, tot de la prietenii de la Delikat.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 06.07.2018, 09:25
Cred că sunt tare bune...!
la 06.07.2018, 09:41
Delicioase!
la 06.07.2018, 10:10
bune bune
la 06.07.2018, 12:30
Minunate!
la 06.07.2018, 19:42
Ooo, ce bune or fi!
la 06.07.2018, 19:47
Iar ai umblat la ciumperci
la 07.07.2018, 19:57
Ce minunate ti-au iesit! Ce buneeee!
la 16.07.2018, 11:27
Foarte bune, mai ales de luat la pachet!
la 17.07.2018, 22:27
excelente!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking