Placintele cu spanac si branza

Postat de mihasara in Aperitive / Garnituri
18 Ian 2016 | 4022 vizualizari
Placintele cu spanac si branza

Ingrediente


    • 1/2 pachet foi de placinta
    • 150g spanac congelat
    • 200g branza de capra
    • 1 ceapa mica
    • 1 catel usturoi
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • ulei.

Mod de preparare

   

 

  1. Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.
  2. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.
  3. Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.
  4. Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam branza cu compozitia de spanac.
  6. Adaugam un ou si amestecam bine.
  7. Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.
  8. Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.
  9. La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.
  10. Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.
  11. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.
  12. Sunt foarte gustoase calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

Postat de privatelaura

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

 Iata cum se prepara Reteta de placinte cu feta, spanac si marar Se pregateste mai intai aluatul. Intr-un castronel, se pun drojdia faramitata si o lingurita de zahar. Se adauga putina...

Citeste continuarea

Aperitiv placintele cu spanac

Postat de GeorgianaGrigorescu

Aperitiv placintele cu spanac

Punem spanacul intr-o strecuratoare la scurs. Pentru aluat cernem faina intr-un vas. Amestecam drojdia uscata cu apa calduta si putin zahar. Facem o adancitura in faina si punem amestecul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2016, 17:31
la 18.01.2016, 17:31
Bune sunt plăcintele astea!
la 18.01.2016, 17:36
tare bune
la 18.01.2016, 17:38
Pfoaaai ce fain arata
la 18.01.2016, 18:01
Foarte faine!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking