Platica cu rosii

Postat de mihaelar63 in Peste
17 Mar 2017 | 1459 vizualizari

Despre platica v-am mai spus eu ca este ruda de apa dulce a celebrei dorade. Denumirea latineasca o are Abramis Brama :D.  Imi place gustul carnii de platica, este dulce si suculent. Reversul medaliei sunt prezenta multor oase mici. Dar pentru a savura un peste bun, trecem peste asta !!!  Pentru o condimentare rapida am folosit un mix de condimente naturale.  

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.03.2017, 12:34
Ce bine arata!
la 18.03.2017, 19:28
la 19.03.2017, 11:29
Buna!
la 19.03.2017, 21:10
Bun, tare bun!
la 20.03.2017, 00:09
Un meniu excelent!πŸΎπŸΎπŸ‘πŸ‘
la 26.03.2017, 21:12
da, da , si foarte bun , bun de tot
la 30.03.2017, 00:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking