Platica cu rosii

Postat de mihaelar63 in Peste
17 Mar 2017 | 3596 vizualizari

Despre platica v-am mai spus eu ca este ruda de apa dulce a celebrei dorade. Denumirea latineasca o are Abramis Brama :D.  Imi place gustul carnii de platica, este dulce si suculent. Reversul medaliei sunt prezenta multor oase mici. Dar pentru a savura un peste bun, trecem peste asta !!!  Pentru o condimentare rapida am folosit un mix de condimente naturale.  

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 17.03.2017, 16:34
la 17.03.2017, 16:37
buna buna
la 17.03.2017, 16:49
Platica asta e cam plata, rau e sa bei numai apa plata....)
la 17.03.2017, 16:53
la 17.03.2017, 17:41
Apa noastra a fost ca si chilimbarul si cu bule )
la 17.03.2017, 17:59
Delicioasa!
la 17.03.2017, 18:15
la 17.03.2017, 19:33
Mmmmm, ce bunatate
la 17.03.2017, 19:33
la platica ,imi gasesc timp si rabdare pentru oase .
la 17.03.2017, 20:11
Un pește și o supă buna găsim mereu la tine!
la 17.03.2017, 21:24
❤❤❤
la 17.03.2017, 22:34
Ksenya , chiar merita
la 17.03.2017, 22:34
Corina
la 17.03.2017, 22:34
Ina , pentru tine portie dubla
la 17.03.2017, 22:35
Simona , ce sa facem daca ne place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking