Platou de legume la gratar

Postat de AnaDavid in Mancaruri de legume
13 Oct 2017 | 6774 vizualizari

Pregătite cu mici trucuri, legumele la grătar devin un preparat mare, crede-mă, o spune un carnivor. în Italia, în fiecare restaurant care te respectă, nu lipsesc niciodată din bufetul bogat și colorat.  Vezi mereu aceste platouri cu ardei roșii și galbeni, dovlecei și vinete, toate gătite perfect și asezonate cu ulei, sare și oțet balsamic.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 15.10.2017, 09:35
Ce bine arata!
la 17.10.2017, 00:46
la 17.10.2017, 10:26
la 17.10.2017, 21:40
Ce bine arata platoul tau cu legume la gratar!
la 20.10.2017, 09:29
la 20.10.2017, 16:48
Mi-a placut mult!
la 31.01.2018, 04:28
Multumesc, este simplu de facut, gustosa si forte sanatoasa.
la 05.02.2018, 14:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking