Plov "плов"

Postat de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne
5 Iun 2009 | 27872 vizualizari

Reteta ruseasca

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 05.06.2009, 17:01
Carne de pui?????
Original e cu carne de berbec!
Sau n-ai vrut sa fie mancarea atat de grasa incat cei care o mananca vor fi obligati sa bea ceai fierbinte citeva ore ca sa nu aibe probleme cu "digestia"!!!

Sper ca nu te superi pe mine ca tot timpul te "trag de maneca"!
la 05.06.2009, 17:17
vrei sa-ti trimit poze cu plov? da-mi adresa de mail!
la 05.06.2009, 17:18
Как готовить узбекский плов.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnxWuBvc4E&feature=fvw
la 05.06.2009, 17:34
Uzbek mamas and respectable cooks only make plov using lamb fat. Who can argue? Lamb fat is tasty and the calories would be lost otherwise. In Uzbekistan they use lamb tail fat, called kudryuka !!!! citat din: http://fxcuisine.com/default.asp?language=2&Display=97&resolution=high
la 05.06.2009, 17:50
da aici ai dreptate....dar la mine nu se mananca carne de oaie.....uzbecii mananca asa...de aceea am optat sa pun reteta cu carne de pui

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking