Pogacele

Postat de ancutsa in Dulciuri
9 Oct 2016 | 3732 vizualizari

Am pregatit aluatul de pogacele asa cum pregatesc aluatul de la saleuri: am pus smantana si cascaval in aluat, insa asemanator si cu cel de la placinta cu carne, in sensul ca am pus si unt, l-am impaturit si l-am dat la frigider, repetand operatiunea de cateva ori, pentru a obtine mai multe straturi. Sper sa va placa si sa le mancati cu pofta :)

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 09.10.2016, 23:23
la 09.10.2016, 23:23
la 10.10.2016, 08:16
Ce-mi plac!
la 10.10.2016, 09:21
bune!
la 10.10.2016, 09:24
foarte bune
la 10.10.2016, 09:55
la 10.10.2016, 15:56
Va multumesc mult, ma bucur ca v-au placut!
la 10.10.2016, 19:58
Vreau si eu cateva!
la 11.10.2016, 10:11
Rocsi, cu mult drag!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking