Pogacele cu jumari
Postat de ala_oancea in Aperitive / Garnituri 29 Ian 2010 | 8702 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 29.01.2010, 20:54
ce bine arata......as manca un castron plin si as bea si o bere....fara alcool....
la 29.01.2010, 21:06
Un aperitiv foarte bun ! Ai dreptate madi_marin cu o bere alaturi merge la fix
la 29.01.2010, 23:20
chiar asa
la 29.01.2010, 23:21
ala ce contine garantul ? eu nu am vazut asa ceva . multam de reteta !!!
la 30.01.2010, 12:29
arata bine cum le-ai facut asa rotunde, eu imi amintesc cand eram mica tare aveam o vecina care facea asa ceva, cu jumari, ca un aluat de foietaj cu foarte multe straturi crescut asa....ne aducea si noua de fiecare data cand facea o cutie mare plina (ce vremuri)....imi placeau, nu am mai mancat asa ceva de 20 de ani si mai bine
la 30.01.2010, 13:16
Multumesc De la mama am reteta, dar si jumarile gata macinate Garantul este de la Dr. Oetker, o combinatie de praf de copt si drojdie uscata. Eu numai de asta folosesc in ultimul timp, deoarece aluatul creste foarte repede, are nevoie de doar 15 minute.
la 31.01.2010, 08:59
Sa stii, draga Ala , ca mi-am printat reteta si o sa le incerc cu prima ocazie. Nu am mai mancat pogacele de cand locuiam in Timisoara,asta e aproximativ 5 ani in urma. Canada ofera ale provocari culinare, pe care nu le-am prea imbratisat. Incercam, aici departe de casa, sa ne aducem aminte si sa pastram traditiile. Iti multumesc pentru reteta.
la 01.02.2010, 23:25
Marcela, ma bucur ca iti plac pogacelele
la 03.02.2011, 23:42
ah,ce bune sunt,eu stiu cu siguranta si merg si cu un pahar de vin sau bere
la 04.02.2011, 00:00
am facut si eu in Ungaria,super sunt cele din comert nici nu se compara
COMENTEAZA