Pogaci cu jumari

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2012 | 7628 vizualizari

Am ales sa va prezint o reteta tare indragita in Ardeal, si anume: pogaci cu jumari. Ele se potrivesc parca mai bine iarna, dupa taiatul porcului, dar cum la noi e inca frig, cred ca merg si in aprilie :). Dar sa trecem la treaba, ca e de lucru, nu gluma ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 20.04.2012, 08:50
miha 19.04.2012, 22:55 Prea multa munca dom'le...
... si pentru ce?
la 20.04.2012, 09:21
merg merg si-acuma,numa' sa ne dai
la 20.04.2012, 10:04
va dau Dia . La noi e frig de zici ca vine iarna
la 20.04.2012, 10:33
Harnica fata
la 20.04.2012, 10:43
minunate
la 20.04.2012, 11:02
Va multumesc mult dragelor
la 21.04.2012, 11:29
super
la 21.04.2012, 16:22
placeeeeeeee
la 27.04.2012, 07:38
Intr-adevar e de lucru cu ele daca vrei sa-ti iasa foi, foi dar merita munca Sunt delicioase atat calde cat si reci
la 27.04.2012, 12:22
Asa este Sidy. In general lucrurile bune necesita si putina munca
la 14.05.2012, 21:28
la 14.05.2012, 22:05
Multumesc Dorin
la 19.12.2013, 12:18
la 19.12.2013, 13:56
Multumesc Delia
la 08.12.2019, 22:36
Ce faine ti-au iesit !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking