Pogaci cu jumari

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
19 Apr 2012 | 7653 vizualizari

Am ales sa va prezint o reteta tare indragita in Ardeal, si anume: pogaci cu jumari. Ele se potrivesc parca mai bine iarna, dupa taiatul porcului, dar cum la noi e inca frig, cred ca merg si in aprilie :). Dar sa trecem la treaba, ca e de lucru, nu gluma ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 19.04.2012, 22:17
ce frumoase sunt
la 19.04.2012, 22:18
cat de bine arata!
la 19.04.2012, 22:19
Multumesc mult
la 19.04.2012, 22:35
scot si eu roscovanele mele,dar peste cateva zile,sa li se faca iar pofta
la 19.04.2012, 22:37
De cand imi doresc sa mananc si eu... O voi ruga pe bunica sa-mi faca!
la 19.04.2012, 22:37
frumoase sunt
la 19.04.2012, 22:42
la 19.04.2012, 22:52
la 19.04.2012, 22:55
Prea multa munca dom'le...
la 19.04.2012, 22:56
bune rau
la 19.04.2012, 23:02
arata super bine
la 20.04.2012, 00:33
Ce bine arata Ancutule!
la 20.04.2012, 05:36
la 20.04.2012, 08:48
"scot si eu roscovanele mele,dar peste cateva zile,sa li se faca iar pofta"... bine ca nu am postat si aici in aceeasi zi
la 20.04.2012, 08:49
Va multumesc pentru aprecieri

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking