Pomana porcului

Postat de AdrianUdrea in Porc
6 Dec 2014 | 12582 vizualizari

Pentru mine, dupa sorici, pomana porcului este cea mai buna mancare, dintre specialitatile pe baza de porc. Si imi place mult la tara, facuta in tuciulet de arama, si la foc de lemne. Pe aragaz nu mai are acelasi gust, dar tot buna este. Si cum mama soacra a taiat porcul, i-am facut si pomana, de doua ori chiar, odata la tara si a doua zi la Pitesti. Si pot sa ma laud ca si la tara tot eu m-am ocupat de pomana porcului, mai putin de mamaliga pe care a preparat-o mama soacra intr-un tuci imens.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 06.12.2014, 21:26
ce sa mai inchid ochii, ca mi-a ramas imaginea pe retina, dar lasa ca saptamana viitoare mananc si eu, ca taie mama porcul .
la 06.12.2014, 21:26
Meri, pofte nu am avut, dar recunosc ca acum ar merge o portie de pomana porcului
la 06.12.2014, 21:30
valeu, ce-i aici!!
la 06.12.2014, 21:30
Nu, Ancuta, nu ar merge ca e ora tarzie ))
la 06.12.2014, 21:54
la 06.12.2014, 21:57
ce bunatate .
la 06.12.2014, 22:08
A gatit Adi
la 06.12.2014, 22:40
Meri, la mine merge la orice ora, ca cica acum am voie sa ma ingras 0
la 06.12.2014, 23:11
preferata tuturorrrrrrrrrrrrrr
la 08.12.2014, 21:30
Aiii de mine ce nebunieeee
la 23.01.2015, 08:13
la 26.03.2017, 14:08
Tare buna! Preferata mea!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking