Porc Adobo - reteta filipineza

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
5 Noi 2017 | 5989 vizualizari

Este considerata ca mancarea traditionala nationala in Filipine. Un plat delicios si foarte parfumat pe care vi-l recomand cu caldura. Este o mancare care se conserva foarte bine si de aceea alpinistii sau calatorii o iau cu ei pe drum. Conservarea lunga este datorata gatirii in otet care are calitatea de a distruge bacteriile. Aceasta metoda de gatire in otet este foarte des folosita si este foarte populara in Filipine . Carnea, fructele sau legumele sunt gatite intr-o marinada din otet, sos soia, foi de dafin si usturoi Am folosit un sos soia dark/black cu ciupeci de aceea culoarea carnii este inchisa, puteti folosi un sos soia normal deschis/light pentru o culoare mai deschisa. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/porc-adobo-reteta-filipineza.html

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.11.2017, 10:06
Daca ai zis ca-i cu leguma mea preferata porcu, ma bag si eu sa gust filipineza asta.....
la 05.11.2017, 10:06
Bunătăți filipineze, marca dragei noastre Cătălina! Felicitări!
la 05.11.2017, 10:23
multumesc Rodica
la 05.11.2017, 10:24
Cleme te poti baga , este f bun
la 05.11.2017, 10:46
la 05.11.2017, 10:55
Oricand as sta la masa ta cu drag Ai retete deosebite, unele ciudatele dar care-mi plac mult
la 05.11.2017, 11:06
Ina, cele ciudate sunt cele mai bune
la 05.11.2017, 15:31
la 05.11.2017, 17:03
O reteta minunata, ca de altfel toate retetele tale!
la 05.11.2017, 17:37
la 05.11.2017, 19:04
la 06.11.2017, 06:56
Sigur bun!
la 06.11.2017, 07:09
Interesanta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking