Poulet à la provencale / Pui provencale

Postat de Sylvia in Pui
26 Apr 2010 | 6532 vizualizari

Este una din retetle clasice ale bucatariei franceze, plina de savoare si culoare. O gatesc adesea si mereu regasesc aceasi placere , aceleasi arome fine si culori intense si inteleg de ce este asa de cunoscuta in Franta.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 26.04.2010, 16:44
c'est magnifique
la 26.04.2010, 16:50
Excelent!..................
la 26.04.2010, 17:24
foarte,foarte bine arata! felicitari!
la 26.04.2010, 17:42
minunat
la 26.04.2010, 17:49
.... delicieux, merveilleux....
la 27.04.2010, 11:13
Ionix te servesc cu o portie?
la 27.04.2010, 11:14
Fetelor va multumesc mult pentru aprecieri , ma bucur ca v-a placut reteta .
la 27.04.2010, 19:11
oui oui ouiiiiiiiiiii
la 27.04.2010, 23:07
La favorite cu ea ca sa fiu sigura ca o gasesc repede.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking