Poussin (pui mic) pe pat de supa de legume inabusite
Postat de Cristi_Roman in Pui 4 Ian 2011 | 9020 vizualizari
Am inceput in glorie anul 2011 in ce priveste gatitul in casa si sper sa ma tina. Sunt foarte mandru de ultima realizare, atat ca gust, cat si ca aspect, si nu mi-ar fi rusine cu acest fel de mancare in nici un restaurant traditional frantuzesc.
Prima oara cred c-am vazut acum vreo jumatate de an poussin (baby chicken / pui sacrificati la maximum 28 de zile) si nici nu i-am bagat in seama, crezand ca sunt potarnichii si spunand ca va veni si vremea lor. Si acum vreo saptamana a venit vremea lor, insa cand am studiat mai bine am vazut ca de fapt era vorba de baby chicken, nu de alt tip de pasare. Bun si asa – oricum nu cred ca mancasem pana acum pui atat de tanar. Cand eram mic si stateam in vacanta de vara, bunicii nu cred ca sacrificau puii atat de tineri. In fine, asta e alt subiect.
Inapoi la reteta
|