Prajeala de purcel

Postat de MotanLaOale in Porc
29 Dec 2017 | 5608 vizualizari
Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Ingrediente

  • 400 g cotlet
  • 400 g pulpa
  • 400 g ceafa
  • 400 g fleica
  • 300 g carnati de casa
  • 300 g carnati picanti
  • 50 ml ulei
  • 150 ml apa
  • cimbru
  • piper
  • boia
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari.  

Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne.  

Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.  

Se adauga carnatii si costita si se inbusa cu capac inca 20-25 minute.  

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.  

Se scoate capacul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.  

Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.  

Se mananca obligatoriu cu mamaliga si cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajeala de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Escalop de porc cu ciuperci

Postat de panacris

Escalop de porc cu ciuperci

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți. Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY, timp de gătire 30 de...

Citeste continuarea

Piept de porc cu soric crocant

Postat de simona72

Piept de porc cu soric crocant

Se face o saramura din 2 linguri sare, 2 linguri zahar, 2 linguri marinata macelarului si apa cat sa treaca peste bucata de carne, aproximativ 1 litru. Se amesteca pana se dizolva sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2017, 19:40
la 29.12.2017, 20:11
Aici ma bag, ai grija ca sunt pofticioasa, mai ai?
la 29.12.2017, 20:22
Gustoasă!
la 29.12.2017, 20:24
Vai,vai ce bunatate
la 29.12.2017, 20:30

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking