Prajitura cu alune si ciocolata
Postat de Ela68 in Prajituri 11 Iul 2013 | 83636 vizualizari
Ma gandeam zilele trecute cand am mancat o negresa facuta de fiica mea, ce combinatie as putea realiza cu acel blat minunat, umed si aromat. Am asortat o crema de ciocolata, blat de bezea si crema de alune cu mascarpone.
Langa, am servit un caffe frappe si totul a fost minunat.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (47)
la 13.09.2013, 19:56
la 13.09.2013, 22:13
la 18.09.2013, 18:50
Pare prajitura super......am sa o incerc pt weekend. O intrebare: ce dimensiuni are tava in care ai copt blaturile? Tava mea are 23×35 si mi-e teama sa.nu fie prea mare...dace e sa fac o portie si jumatate.
la 18.09.2013, 20:02
alice, dimensiunea tavii cu pereti detasabili este 17x27 cm ( am scris la tipsuri ). Am calculat si ar trebui la tava ta marit procentul cu 52%. Cele doua creme sunt destul de tari si se pot nivela cu o spatula, insa eu m-am obisnuit cu astfel de tava, e mai comod , iar prajitura iese uniforma. Sa ai spor, e foarte gustoasa !
la 19.09.2013, 10:44
Multumesc mult,Ela!!!! Chiar acum ma uitam peste ingrediente sa le pregatesc
la 05.10.2013, 08:20
Arata excelent!
la 05.10.2013, 15:01
la 27.11.2013, 18:44
Mmmm
Un adevarat spectacol
la 11.12.2015, 17:35
ce bine arata!
la 08.08.2016, 19:07
Arata foarte frumos!
la 08.08.2016, 20:00
multumesc
la 29.09.2016, 06:01
cu ce inlocuim lichiorul de cafea? si putem face si alte blaturi de cacaua!
COMENTEAZA