Ingrediente
- 2 oua
- 100 g zahar
- 9 linguri de ulei
- 9 linguri de lapte
- 10 linguri de faina
- 1 praf de copt
- coaja de lamaie Finesse
- esenta de vanilie
- In plus:
- ananas din compot, atat cat sa se acopere fundul vasului slow cooker-ului Crock-Pot
- 100 g zahar pentru caramelizat
- 2 linguri smantana pentru frisca
Mod de preparare
Scoatem ananasul din compot si-l punem la scurs intr-o strecuratoare sau pe un platou tapetat cu prosoape absorbante.
Mixam ouale cu un praf de sare, pana se albesc si isi dubleza volumul. Adaugam zaharul si aromele si mixam pana obtinem o spuma consistenta.
Adaugam uleiul treptat, apoi faina amestecata cu praful de copt, alternand cu lapte. Vom obtine o compozitie ca o smantana.
Intr-o craticioara punem zaharul la topit. Cand a devenit lichid adaugam smantana pentru frisca si omogenizam.
Asezam pe fundul vasului aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l feliile de ananas, acoperim cu caramel, apoi cu compozitia de chec.
Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vasul aparatului de gatit Crock-Pot digital 4,7 l si setam programul si timpul - programul Low si 3 ore.
Se pune un platou peste vas si cu o miscare ferma vom rasturna prajitura.
Pofta buna! ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ananas la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|