Prajitura cu branza si struguri

Postat de sufletista in Prajituri
10 Sep 2014 | 3419 vizualizari
Prajitura cu branza si struguri

Ingrediente

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 3 linguri zahar
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g crema de branza
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 lingura amidon
  • 100 g zahar
  • struguri
  • nectarine

Mod de preparare

Aluat: intr-un bol punem untul taiat bucatele, faina cernuta, un praf de sare, zaharul si amestecam cu mana pana rezulta un aluat pe care il invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute.

Intre timp pregatim umplutura: intr-un bol punem branza de vaci, crema de branza, oul intreg, galbenusul, zaharul, amidonul si amestecam bine

Scoatem aluatul de la frigider,pe masa presaram putina faina si intindem aluatul

Punem aluatul (punem si pe margini) intr-o tava unsa cu ulei, adaugam umplutura si taiem surplusul de aluat,

Deasupra adaugam felii de nectarine si struguri, dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea (cca 45 min),

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza si struguri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu branza si struguri

Postat de sufletista

Placinta cu branza si struguri

ALUAT-intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea,praful de copt,coaja de lamaie,amestecam facem o adancitura adaugam untura(rece)galbenusul,apa si incepem sa framantam, un aluat omogen si...

Citeste continuarea

Prajitura cu struguri

Postat de eumimi

Prajitura cu struguri

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu crema de branza sau cu iaurtul si le adaugam usor peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.09.2014, 08:35
la 10.09.2014, 08:36
la 10.09.2014, 08:40
Poate tine usor loc de micul dejun alaturi de o cesca cu lapte!
la 10.09.2014, 08:51
ce buna
la 10.09.2014, 08:58

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking