Prajitura cu bucati de ciocolata

Postat de anisoara in Prajituri
18 Ian 2010 | 6647 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 19.01.2010, 00:38
Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina? Sau ne trebuie 750 g faina?
la 19.01.2010, 00:43
Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina. Am facut schimbari in receta . Multumesc , Miha
la 19.01.2010, 20:48
ti-am zis eu ,Anisoara ca esti tare harnica;arata bine de tot;
la 19.01.2010, 21:55
BUn, Bun, foarte bun!
la 24.01.2010, 10:44
Minunata ! Imi place mult blatul cu dulceata Am facut si eu mai demult un chec si a fost foarte bun.
la 24.01.2010, 10:53
Cu placere fetelor. Intradevar , are un gust deoasebit, umed si cu gust de ciocolata, cu toate ca ingridientul principal al ciocolatei ii lipseste.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking