Prajitura cu bucati de ciocolata
Postat de anisoara in Prajituri 18 Ian 2010 | 6647 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 19.01.2010, 00:38
Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina? Sau ne trebuie 750 g faina?
la 19.01.2010, 00:43
Paharul folosit pentru masurarea fainii are 250 g, adica echivalentul a 140 g faina. Am facut schimbari in receta . Multumesc , Miha
la 19.01.2010, 20:48
ti-am zis eu ,Anisoara ca esti tare harnica;arata bine de tot;
la 19.01.2010, 21:55
BUn, Bun, foarte bun!
la 24.01.2010, 10:44
Minunata ! Imi place mult blatul cu dulceata Am facut si eu mai demult un chec si a fost foarte bun.
la 24.01.2010, 10:53
Cu placere fetelor. Intradevar , are un gust deoasebit, umed si cu gust de ciocolata, cu toate ca ingridientul principal al ciocolatei ii lipseste.
COMENTEAZA