Prajitura cu cirese

Postat de LUK in Prajituri
9 Iun 2011 | 11229 vizualizari
Prajitura cu cirese

Sursa a fost blogul Laurei Adamache..cu mici modificari.

Ingrediente

  • 420 gr faina
  • 5 oua
  • 100ml lapte
  • 200ml ulei
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 250gr zahar
  • 1 praf de copt
  • unt pt uns tava
  • 500gr cirese
  • o lingura de zahar pudra

Mod de preparare

  Spalam ciresele apoi le curatam de samburi si le punem la scurs pe o sita.

 Mixam foarte bine zaharul cu ouale intregi si cu coaja de lamaie timp de 2-3 minute.Adaugam uleiul si mai mixam 2 minute.Adaugam laptele si mixam 1-2 minute.Amestecam faina cu praful de copt si apoi o incorporam in compozitia de mai sus.

Ungem o tava cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia de aluat apoi aranjam ciresele.Coacem 45min in cuptor la 140 de grade.Cand e gata scoatem din cuptor si pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Postat de oanapl

Desert prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

Umplutura: Într-un bol se pune brânza, zahărul măcinat și esența de portocale și oul și se mixează cu mixerul vertical. Se pun cele 2 linguri de griș, se...

Citeste continuarea

Desert prajitura turnata, cu branza si cirese

Postat de mirela0911

Desert prajitura turnata, cu branza si cirese

Umplutura:  Intr-un bol se pune branza, zaharul si zaharul vanilat, se zdrobesc usor apoi se pune si branza Fagaras. Se adauga oul si se mixeaza bine pana la omogenizare. Se pun cele 2 lg de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2011, 19:11
ce pufoasa si frumoasa
la 09.06.2011, 19:13
la 09.06.2011, 19:24
cat de pufoasa e
la 09.06.2011, 19:35
f buna pufosenia
la 09.06.2011, 19:41
faina iesi..pufoasa

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking