Prajitura cu foi de miere

Postat de gabrielacuisine in Prajituri
4 Aug 2013 | 27872 vizualizari

Am facut prajiturica asta acum ceva timp dar nu am avut timp sa o pregatesc pentru blog si nici nu am fost prea multumita de poze dar acum m-am hotarat sa o postez si o sa revin cu poze mai bune cand o sa o refac…Mi-a placut in mod deosebit, reteta de foi o am de la Claudia Baban, o prietena de-a mea virtuala de pe Bucataras si foarte simpatica pe care o indragesc si o apreciez! multumesc mult pentru reteta Dia! Voi puteti dubla cantitatile pentru o tava mare de aragaz, eu o sa dau cantitatile pentru o tava mai mica, cu toate ca am facut portie dubla si mi-au iesit 4 foi pentru o tava mare. Prajitura este foarte dulce, dar se topeste in gura, foile se inmoaie foarte repede, si daca nu o vreti ffff dulce va recomand sa folositi o crema mai putin dulce (reduceti din zahar) si nu puneti gem, sau puneti un gem acrisor!

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 14.04.2014, 14:53
Foarte buna!!!1 o scriu la favorite si o fac de sarbatori!!1o sa vin cu rezultatul!!multumesc de reteta
la 01.11.2014, 12:04
Imi place mult,azi o voi face si eu
la 16.03.2015, 17:04
la 23.06.2015, 07:52
Minunata!
la 05.11.2015, 20:21
as vrea sa fac prajitura si sa dublez cantitatea pentru foi.daca dublez pt foi e necesar sa dublez si pentru crema sau este de ajuns compozitie?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking