Prajitura cu foi de miere
Postat de gabrielacuisine in Prajituri 4 Aug 2013 | 36592 vizualizari
Am facut prajiturica asta acum ceva timp dar nu am avut timp sa o pregatesc pentru blog si nici nu am fost prea multumita de poze dar acum m-am hotarat sa o postez si o sa revin cu poze mai bune cand o sa o refac…Mi-a placut in mod deosebit, reteta de foi o am de la Claudia Baban, o prietena de-a mea virtuala de pe Bucataras si foarte simpatica pe care o indragesc si o apreciez! multumesc mult pentru reteta Dia!
Voi puteti dubla cantitatile pentru o tava mare de aragaz, eu o sa dau cantitatile pentru o tava mai mica, cu toate ca am facut portie dubla si mi-au iesit 4 foi pentru o tava mare. Prajitura este foarte dulce, dar se topeste in gura, foile se inmoaie foarte repede, si daca nu o vreti ffff dulce va recomand sa folositi o crema mai putin dulce (reduceti din zahar) si nu puneti gem, sau puneti un gem acrisor!
Inapoi la reteta
|