Prajitura cu foi de napolitana
Postat de Teo in Prajituri 21 Noi 2009 | 22447 vizualizari
este o prajitura foarte fina pe care am descoperit-o intr-o revista...sper sa va placa si voua
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 21.11.2009, 14:13
va arat mai tarziu si ce a iesit; astept "consilierul"!
la 21.11.2009, 17:56
buna, buna! este o prajitura deosebita! tocmai am testat-o!
la 21.11.2009, 19:43
Arata tare bine! Dar crema e cu galbenusuri crude? nu se poate face putin la bain-marie? oricum, e super!
la 21.11.2009, 19:52
Oana, eu tocmai am mai mancat 2 bucati de praji...si este foarte buna crema!
la 21.11.2009, 20:37
as fi adaugat la titlul''cu blat din albus nuca prajita si stafide''se face f. repede,blatul se coace in 20 min.;atentie mare cand desprindem blatul din tava;este nevoie de un cutit cu lama mai lunga,chiar daca se rupe blatul pe undeva,se pune la loc(se carpeste),crema se intinde in strat f. subtire asa incat sa ajunga pt. toata prajitura ;trebuie sa ramina usor crocanta;e un deliciu! si tine f. bine cand vrem sa o transportam in alta localitate sau cand mrrrrergem in vizita si nu ne ducem ''cu mina goala'';v-am convins?
la 22.11.2009, 11:12
Ne-ai convins. Daca nu puneai nuca de cocos era perfecta pentru mine. Dar se poate si fara nuca de cocos, ciocolata rasa este suficienta pentru cei care nu suporta nuca de cocos.
la 22.11.2009, 11:46
pe langa nuca de cocos cred ca a pus si nuca pisata! oricum aceasta prajitura este fooarte buna, garantez! iar nuca de cocos parca nu prea se simte, se pune putina doar de decor pe langa ciocolata ca sa fie culori diferite....
la 22.11.2009, 12:05
hmmm, suna bine!
la 22.11.2009, 13:08
dACA nu va place nuca de cocos alternari ciocolata rasa cu miez de nuca razuit asa ca sa aiba ''fata frumoasa '';nu va inchipuiti ,cat de bun e blatul acela din albus si nuca prajita.
la 22.11.2009, 13:14
COMENTEAZA